Cerca

cicle2017 300x250
facebook    twitter

Butlletí de programació

La informació per estar al dia de les activitats dels Amics del Cinema de la Vall de Ribes

Subscriu-t'hi !

* dada requerida

 

Amb el suport de

Ajuntament de Ribes de Freser

Ara és l'hora de la Diada i de l'Endemà PDF Imprimeix Correu electrònic

L'Assemblea General dels Amics del Cinema de la Vall de Ribes va aprovar l’adhesió de la nostra entitat al Manifest pel Dret a decidir, per aquesta raó col·laborem amb la difusió dels actes de la Diada de l'11 de setembre, tant a Ribes de Freser com a la manifestació organitzada per l'ANC de la V a Barcelona.

Us animem a participar a tots els actes i a apuntar-vos a formar part de la senyera gegant en forma de V a Barcelona. Els Amics del Cinema de la Vall de Ribes i les altres persones i entitats de la Vall de Ribes estem al tram 68. Podeu apuntar a un màxim de 5 persones i us caldrà el DNI de totes les persones majors de 14 anys.

L'enllaç per realitzar la vostra inscripció: https://araeslhora.cat/ca/

No podem defallir ara, un darrer esforç i esperem que sigui l'últim.

Gràcies per ajudar a construir un nou país, també us demanem que en feu la màxima difusió a tothom a qui li pugui interessar.

 

diada2014

 

 

Ja us avancem, que conjuntament amb l'ANC de la Vall de Ribes, tenim previst de realitzar la projecció en breu del film l'ENDEMÀ, dirigit per Isona Passola, al Cinema Catalunya de Ribes de Freser, i comptarem amb la presència de la directora. Ben aviat us confirmarem la data.

 

lendema