Cerca

cicle2017 300x250
facebook    twitter

Butlletí de programació

La informació per estar al dia de les activitats dels Amics del Cinema de la Vall de Ribes

Subscriu-t'hi !

* dada requerida

 

Amb el suport de

Ajuntament de Ribes de Freser

Els Amics del Cinema PDF Imprimeix Correu electrònic

logoamicsdelcinemadelavallderibes

L'Associació dels Amics del Cinema de la Vall de Ribes es va consituir el dia 4 de març de 2003. Vuit persones foren els socis fundadors i la primera presidenta fou la Carme Barceló.

Els fins de l'associació són potenciar el cinema a la Vall de Ribes, realitzar activitats que permetin la projecció en pantalla gran de materials en diferents formats o suports tecnològics. Acostar el cinema a l'àmbit rural. Potenciar el Cinema Catalunya com a sala d'exhibició i col·laborar amb les activitats programades en la difusió de la cultura del setè art. Sempre quedant exclòs tot ànim de lucre.

Els inicis de l'associació van en els seus inicis centrar-se en la projecció de pel·lícules d'autor o de gènere. Es feien sessions en VHS i DVD als soterranis del Teatre municipal de Ribes de Freser i al Cinema Catalunya fora dels dies de cinema de distribució.

Així passaren uns quants anys. L'any 2008 el Cinema Catalunya va tancar, i l'Associació es va oferir a l'Ajuntament de Ribes de Freser com entitat per poder seguir l'activitat de projecció de cinema.

El dia 1 d'agost de 2009, els Amics del Cinema de la Vall de Ribes assumiren la gestió del Cinema Catalunya i iniciaren la Campanya Salvem el Cinema Catalunya, que ha permès assegurar una massa de socis que amb les seves col·laboracions, tant econòmiques com amb voluntariat, estant ajudant a mantenir la sala oberta. Actualment som més de 370 socis.

Els Amics del Cinema de la Vall de Ribes estem adherits a la Federació Catalana de Cineclubs com a membres de ple dret.