The model translation.es was not found!
The model translation.es was not found!
CARTES AL MEU FILL, amb la presentació d'Eudald Carbonell

Cerca

cicle2017 300x250
facebook    twitter

Butlletí de programació

La informació per estar al dia de les activitats dels Amics del Cinema de la Vall de Ribes

Subscriu-t'hi !

* dada requerida

 

Amb el suport de

Ajuntament de Ribes de Freser

CARTES AL MEU FILL, amb la presentació d'Eudald Carbonell PDF Imprimir Correo

cartes-al-meu-fill-brDivendres 5 d'agost a les 20:00

Amb la presència i col·loqui amb Eudald Carbonell, Patricia Garcia i Nina Solà

ENTRADA GRATUÏTA

Els Amics del Cinema de la Vall de Ribes projectem el film de Nina Solà, cineasta amb orígens familiars a Ribes de Freser sobre l'arqueòleg ribetà Eudald Carbonell i com afronta la seva paternitat tardana.

Cartes al meu fill

Directora: Nina Solà · Catalunya · 2014 · Durada: 47min · Documental · Format: arxiu digital

Fotografia: Pol Picas · Direcció de producció: Júlia Girós · Muntatge: Àlex Aguado · So directe: Júlia Girós, Susana Colomera, David Galindo · Efectes: Pol Solà · Edició de so: Martí Albert · Música: Dani López · Universitat: ESCAC

Sinopsi:

L'Eudald Carbonell, reconegut arqueòleg, antropòleg i científic català, i la Patrícia s'enfronten a la dura missió de fer de pares de l'Olopte, el seu primer fill de gairebé quatre anys. L'Eudald sent la necessitat de transmetre el llegat del seu coneixement al seu fill, però la seva ocupada vida professional li impedeix passar tot el temps que voldria amb ell. Després de tota una vida estudiant l'evolució de l'espècie humana, ara s'ha d'enfrontar al temor que amb 60 anys potser no podrà veure créixer el seu fill.

Nota: Les col·laboracions que realitzen els assistents són donacions a l'associació per ajudar amb les despeses organitzatives de la projecció: llum, calefacció, programes... Està exempt tot ànim de lucre.