The model translation.es was not found!
The model translation.es was not found!
El Cinema Catalunya es salva amb la digitalització i actualització tecnològica de la seva sala de projecció

Cerca

cicle2017 300x250
facebook    twitter

Butlletí de programació

La informació per estar al dia de les activitats dels Amics del Cinema de la Vall de Ribes

Subscriu-t'hi !

* dada requerida

 

El Cinema Catalunya es salva amb la digitalització i actualització tecnològica de la seva sala de projecció PDF Imprimir Correo
Martes, 22 de Septiembre de 2015 22:31

 

L'Ajuntament de Ribes de Freser, la Diputació de Girona i els Amics del Cinema de la Vall de Ribes, entitat gestora de l'equipament cultural, han sumat esforços per recuperar i actualitzar tecnològicament l'emblemàtica sala centenària de Ribes de Freser.

L'any 2008 el Cinema Catalunya va tancar les seves portes, pocs imaginaven que 7 anys més tard, la sala aconseguiria readaptar-se als nous temps del cinema i podria renovar el seu sistema de projecció.

La Diputació de Girona i l'Ajuntament de Ribes de Freser han fet front als prop de 45.000 € que ha costat la renovació de la sala, els Amics del Cinema de la Vall de Ribes, per la seva banda, des de que en van assumir la gestió, han invertit prop de 25.000 € en inversions de manteniment i subministres. Els recursos de l'associació són provinents de donacions i col·laboracions de socis, a banda de gestionar l'emblemàtic cinema a base de treballs voluntaris dels mateixos socis i col·laboradors.

(...)

Descarrega la nota de premsa i segueix llegint